A000566-R1-04-31A.jpg

Produktioner

På studiet har jeg dyppet tæerne i lidt af hvert. Jeg har lavet tv-interviews bag kameraet, med recorder og hovedtelefoner eller med telefon i den ene hånd og kuglepen i den anden. Det, jeg har lavet, kan du se, høre eller læse her.

TV

IMG_0740.JPG

Tror jeg på den gamle mand på skyen? er et afsnit i  serien RUC Undersøger på TV2 Lorry. Mine to medstuderende, Alma og Sofie, og jeg undersøgte, hvordan folkekirken prøver at skabe nye tiltag, der skal gøre det at gå i kirke mere attraktivt for ungdommen. På samme tid er programmet en dybere undersøgelse af, hvad folkekirken kan være, og hvordan den i dag har tiltag, der afviger fra den velkendte og traditionelle tilgang.

Radio

En historie om sprog fortælles bedst i radioen. Derfor tog min studiekammerat line til foreningen Be Local i Roskilde med Zoom-recorderen for at deltage i deres snakkeklub. Vi interviewede stifteren Susanne Stilling Frederiksen om tankerne bag initiativet, og så interviewede vi deltagerne for at høre dem om, hvad det er, der gør dansk så svært.

P1140701-768x576.jpg

Skrift

DSC0255-768x509.jpg

Den 28. oktober 2020 åbnede den gigantiske handelsmastodont Amazon i Sverige. Det gjorde mig nysgerrig, så jeg fangede e-handelseksperten Klaus Andersen for at finde ud af, hvilke konsekvenser det kan have for danske virksomheder. Derudover ringede jeg til Salling Group for at høre, om de var klar til en konkurrent af Amazons kaliber.

Mine to medstuderende, Linnea og Magnus, og jeg så en 5G-skeptisk reklame i fjernsynet. Den skepsis var noget, vi normalt forbandt med internettets sølvpapirshatte. Derfor kontaktede vi DK4, hvorpå reklamen kunne ses, for at finde ud af, hvorfor de mon gav sendetid til konspirationsteorier. I stedet for at forsvare DK4's ret til at sende de reklamer, de havde lyst til, begyndte kommunikationschefen at forsvare 5G-skepsisen. 

Udklip.PNG
black-friday-4645768_960_720.jpg

Under første 'rigtige' produktionsuge, hvor vi under coronaepidemien skulle skrive tre nyheder på fem dage, gik det op for mig, at Black Friday var lige om hjørnet. Jeg undersøgte, om mit lokale storcenter ville åbne for de store vanvidstilbud, som de plejede, og det havde de tænkt sig. Jeg spurgte derfor ind til, hvad de ville gøre for at sikre, at ingen ville blive smittet under udsalgsdagene.